Program


Gőgös Gunár Gedeon - Veronaki együttes koncertje

Gőgös Gunár Gedeon - Veronaki együttes koncertje

Gőgös Gúnár Gedeon – Libabál, Kiugrott a gombóc koncert
A Veronaki nagyzenekar családi koncertje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 28. csütörtök, 14:30

Varga Katalin A Gőgös Gúnár Gedeon írónőjének költeményeit unokája Tarján Veronika, a Veronaki együttes énekesnője és zenekara zenésítette meg és adja elő.

A koncerten műsoron lesznek  A Gőgös Gúnár Gedeon versei és meséi közül olyan kedvelt és ismert művek, mint a Süt a mama, a Gyuri kakas és a gyík, és a Libabál. A nagy sikerű Gőgös Gúnár Gedeon - Libabál album után, megjelent a második, a Gőgös Gúnár Gedeon - Kiugrott a gombóc… című lemez, amely a zenei és irodalmi anyag folytatása. Ebből az albumból is hallhatók lesznek majd a közkedvelt dalok a kőbányai koncert során. A zenéket Mogyoró Kornél, Fejér Simon Pál és Herr Attila szerezte. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett fellelhető a balkáni, a blues, valamint a popzene hangzásvilága. A koncert meghívott vendége Szokolay Dongó Balázs, aki unikális játékával teszi felejthetetlenné a muzsikát. Ezzel az igazán különleges műsorral az előadók tisztelegnek az írónő élete és munkássága előtt. 


A Móra Kiadónak és a Veronaki zenekarnak köszönhetően Varga Katalin írónő kiváló és nem kevés humorral fűszerezett költeményeit igényes, minőségi és gazdag muzsika formájában ismerhetik meg a mai gyerekek. A lemez és a mesekönyv kapcsolódása egyedülálló és értékes üzenetet hordoz magában: a felmenőink által ránk hagyományozott értékeket és tudást őrizzük kincsként, és ne felejtsük újra és újra csiszolni, hogy fényét még az utókor is csodálhassa!

A Veronaki nagyzenekar tagjai:
- Tarján Veronika, a zenekar énekese, mesélője, szövegírója
- Mogyoró Kornél, a zenekar zenei vezetője, zeneszerzője, ütőhangszerese
- Horváth András Ádám, a zenekar gitárosa, vokálosa
- Árkosi Szabolcs, a zenekar harmonikása és vokálosa
- Herr Attila, a zenekar basszusgitárosa
- Szokolay Dongó Balázs, fúvós hangszerek

A zenekar célja, hogy családoknak szóló igényes, szerethető zenét alkossanak. Szem előtt tartják azt is, hogy mire ez a generáció felnő, igényes művészeti alkotásokra nyitott, zeneértő, zeneszerető közönség legyen. A Veronaki zenéje által olyan zenei stílusokat, fordulatokat ismerjenek meg, amitől hallásuk kifinomul, zenei intelligenciájuk fejlődik. 

Jegyár:
Elővételben 2018. február 8-ig: 1.600 Ft, a program napján 2.300 Ft

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!